Izvor:
30.04.2016 u 13:27
0

DANAS UMERENO OBLAČNO: Evo kakvo nas vreme očekuje za USKRS

U Srbiji će danas biti malo ili umereno oblacno i malo toplije, samo ujutru u istočnim i južnim krajevima pretežno oblačno ponegde sa kratkotrajnom kišom, sa najvišom dnevnom temperaturom do 20 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar uglavnom slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od pet do 11 stepeni, a najviša dnevna od 17 do 20 stepeni.

U Beogradu će danas biti malo i umereno oblačno i malo toplije. Vetar slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko osam, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

U nedelju se u Srbiji, prema izgledima vremena do 7. maja, očekuje naoblačenje, posle podne, uveče i noću kiša, pljuskovi i grmljavina, a u ponedeljak kišovito i hladnije.

Ukupna količina padavina od 20 do 50 litara na kvadratni metar.

U utorak se očekuje slabljenje padavina, navode meteorolozi. U sredu i četvrtak relativno sveže, ponegde sa kišom, a zatim suvo i toplije.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter