Izvor:
20.11.2017 u 15:13
0

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Hitna pomoć intervenisala 119 puta!

U Beogradu je noćas došlo do četiri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo težih povreda, rekla je portportparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi na Ibarskoj magistrali kod Metroa lakše su povređeni muškarac starosti oko 63 godine i žena starosti oko 27 godina. Oni su prevezeni u Urgentni centar.

Kod isključenja za Sajam u 20.05 na Gazeli došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su lakše povređene dve muške osobe starosti oko 20 godina. Oni su zbrinuti na licu mesta, a dat im je uput za dalje lečenje.

Muškarac starosti oko 23 godine takođe je zadobio lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi na novom novosadskom autoputu u 20.34, a u 04. 36 u ulici Mihajla Bulgakova lakše je povređen momak starosti oko 19 godina koji je potom prevezen u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika u toku noći su se za pomoć najviše javljali astmatičari. Macura je navela da je juče u toku dana zabeleženo 119 intervencija Hitne pomoći od kojih 30 na javnom mestu uz dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teških povreda.

Ona je istakla da je pored toga u Kumodražu došlo do tuče u kojoj je teške povrede zadobio 30-godišnji muškarac, kao i da je Hitna pomoć konstatovala jednu povredu na radu tokom jučerašnjeg dana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Informer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter