Izvor:
13.12.2017 u 17:29
0

POJAČANE KONTROLE: U dva dana 250 vozača isključeno iz saobraćaja zbog alkohola!

Nacelnik Uprave saobracajne policije Boban Milinkovic kaže da je za samo za dva dana, koliko traje pojacana kontrola vozaca na alkohol, iz saobracaja iskljuceno više od 250 vozaca, a 59 ih je zadržano na trežnjenju.

Milinković je rekao da će kontrola biti intezivirana jer se tokom vikenda čini više saobraćajnih prekršaja, a češća je, kako kaže, i vožnja pod dejstvom alkohola. Kontrola alkoholisanosti vozača se nastavlja do Nove godine. Milinkovic ističe i da razume konzumiranje alkohola, ali ne i vožnju kada se konzumira alkohol.

Milinković je istakao da se vozači kontrolišu na dejstvo i psiho-aktivnih supstanci, ali smao oni za koje policajac posumnja da su pod njihoviom dejstvom.

– Takvih vozaca je ralativno malo, jer je postupak utvrđivanja prisustva psiho-aktivnih supstanci u organizmu vozaca sporiji, pa se kontrolišu samo oni vazači za koje službeno lice posumnja da su pod njihovim dejstvom – naveo je Milinković

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter