Izvor:
04.01.2018 u 14:04
0

STANJE NA PUTEVIMA: Slaba kiša i sneg usporavaju saobraćaj!

U jugozapadnim, centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima slaba kiša, a u brdsko planinskim i sneg slabog do umerenog intenziteta usporavaju saobraćaj, pa se preporučuje oprezna vožnja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Tokom dana dnevne temperature će se kratati oko 10 stepeni, što će uticati da se saobraćaj u toku dana odvija bez većih problema.

Za one koji planiraju put ka našim planinama i zimskim turističkim centrima dobro je da znaju da su svi putevi prohodni, a upotreba zimske opreme obavezna.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

U pretprazničnim novogodišnjim i božićnim danima zbog očekivano pojačanog saobraćaja često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na putničkim ulaznim i izlaznim terminalima, uglavnom sa mađarske i hrvatske strane.

Zadržavanja su tada često duža od uobičajenih, a u pojedinim danima mogu biti i višesatna, zato je naša preporuka da se u tim danima koriste granični prelazi koji su manje opterećeni i na kojima su zadržavanja kraća.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter