Izvor:
09.01.2018 u 16:00
0

DOBRE VESTI IZ KBC KRAGUJEVAC: Pretučeni učenik probudio se iz kome!

Srednjoškolac F. J. (16) iz Lazarevca, koga su isprebijanog i bez svesti pronašli u centru Vrnjačke Banje 26. decembra prošle godine, oporavio se i izašao iz kome zahvaljujući doktorima sa neurologije u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Lekari ove zdravstvene ustanove su ga operisali i pored prognoza da je njegovo stanje gotovo beznadežno. Njegovo lečenje biće nastavljeno u Beogradu pošto je osiguranik poreklom iz Lazarevca.

Policija je uhapsila dvojicu mladića koji su krvnički pretukli učenika druge godine Ugostiteljske škole u tom gradu. Uhapšeni su M. O. (18) i A. Z. (18) zbog sumnje da su izvršili ubistvo u pokušaju. Oni su srednjoškolca F. J. navodno prebili zbog duga od hiljadu dinara.

Izvor: Kurir
Fotot: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter