Izvor:
11.01.2018 u 22:49
0

VLADA PRODUŽILA RAD SAVETA ZA PRAVA DETETA: Imaju punu podršku i od Komiteta za prava deteta Ujedinjenih nacija!

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici odluku o produženju rada Saveta za prava deteta, s obzirom da mandat prethodnog Saveta ističe tokom januara.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Savet za prava deteta jedan je od najvažnijih nacionalnih mehanizama za ostvarivanje prava deteta, čiji rad podržava i Komitet za prava deteta Ujedinjenih nacija.

Vlada Srbije donela je i Zaključak o prihvatanju Izveštaja o aktuelnom stanju i daljim aktivnostima na sanaciji i restauraciji srpskog vojničkog groblja na Zejtinliku u Solunu i srpskog vojničkog groblja u Sofiji, s obzirom da se naredne godine obeležava 100. godišnjica od završetka Prvog svetskog rata.

Zaključkom se omogućava preduzimanje neophodnih aktivnosti na realizaciji projekata sanacije i restauracije tih memorijala.

Izvor: Tanjug
Foto: vlada-commons.wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter