Izvor:
14.01.2018 u 01:07
0

SREĆNA NOVA GODINA: Folkloraši na Železničkoj stanici počeli doček!

Muzikom, igrom i pevanjem tri kulturno umetnička društva u holu Železničke stanice u Novom Sadu obeležen je početak proslave dočeka pravoslavne Nove godine u Novom Sadu.

Mališani i školarci koji nastupaju u KUD "Svetozar Marković" iz Novog Sada , KUD "Brile" iz Beočina i KUD "Zmaj" iz Iriga na radost prolaznika i putnika na glavnoj železničkoj stanici u četrdesetpetominutnim nastupima rasplamsali su atmosferu i ugrejali dlanove i tela svih prisutnih.

Na Železničkoj stanici se mogao čuti i videti splet igara i pesama Belopalanačke kotline, igre iz okoline Kobisnice, kao i brojne druge numere. Folkloraški nastup u Novom Sadu samo je jedan od 38 događaja koji će se večeras odvijati na isto toliko lokacija u gradu.

Karte za sve natupe muzičara su rasprodate, a organizatori dočeka Fondacija "Novi Sad 2021" očekuju da će doček pravoslavne Nove godine, koji se prvi put organizuje po tom principu, privući veliki broj turista, kao i lokalnog stanovništva.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Centar Novi Sad

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter