Izvor:
14.01.2018 u 14:52
0

AMSS: Upozorenje vozačima na sneg, poledicu, jak vetar!

Pad temperature, kao i sneg koji ovoga jutra pada na području Kragujevca, Negotina i Kruševca uslovili su mokre i klizave kolovoze, tako da je neophodan veći oprez tokom vožnje, saopštio je AMS S.

Kolovozi su uglavnom mokri pa je zbog nižih temepratura moguća i poledica, na koju se posebno upozoravaju vozači, kao i na jak vetar. Posebno na području Banatskog Karlovca, Vršca i Velikog Gradišta gde udari vetra povremeno dostižu i olujnu jačinu, ali i u planinskim predelima gde vetar može stvoriti manje snežne nanose.

Putevi I i II reda, kao i prilazi zimskim centrima su prohodni, a intenzitet saobraćaja je umeren, međutim, u popodnevnim časovima se po pravilu očekuje veći broj vozila, zbog čega će vozačima, ukoliko dođe do nepredviđenih zastoja, biti potrebno više strpljenja i tolerancije.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 min.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter