Izvor:
20.01.2018 u 13:47
0

AMSS: Magla i niska oblačnost smanjuju vidljivost!

U Srbiji u jutarnjim i večernjim satima duž rečnih tokova, po kotlinama i preko prevoja saobraćaj otežavaju niska oblačnost i magla koja smanjuje vidljivost, a koja je ovog jutra najviše zastupljena u planinskim predelima, saopštava AMSS.

Meteorolozi za danas u pojedinim krajevima najavljuju slabu kišu, koja će usloviti mokre i klizave kolovoze, dok se u višim predelima očekuju snežne padavine.

Zbog kiše i susnežice kolovoz je mokar, na pojedinim putevima ima i raskvašenog snega, a u planinskim predelima je moguće i formiranje manjeg snežnog pokrivača.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter