Izvor:
21.01.2018 u 01:00
0

STANJE NA PUTEVIMA: Sneg na jugu i jugoistoku Srbije, oprez zbog magle!

Sneg umerenog inteziteta pada na jugu i jugoistoku Srbije a zimski uslovi vožnje sa snegom na kolovozu do 5 cm očekuju vozače na putevima I i II prioriteta u područjima Kušumlije, Niša, Pirota, Dimitrovgrada, Vranja i Sjenice.

Magla usporava saobraćaj i smanjuje vidljivost preko planinskih prevoja, ali moguća je i pored reka i kanala u Vojvodini.

Sneg na putu treba očekivati i u planinskim predelima, a slično je i na prilazima zimskim centrima gde je upotreba lanaca obavezna, a bez kojih se ne može ni na prilazima Koponiku, Tari i Goču.

Auto-moto savez Srbije vozače upozorava i na moguće odrone, koji su zbog padavina ili usled čestih razlika u temperatuti javljaju na putevima koji vode kroz useke i klisure, a mogući su i na Ibarskoj, Ðerdapskoj i Dunavskoj magistrali.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 min.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter