BURAN KRAJ VIKENDA U PRESTONICI: 4 povređena u 3 saobraćajke!

U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, u 19.59 u Drajzerovoj ulici kod broja šest došlo je do udesa u kojem je lakše povređena žena starosti oko 25 godina, a prevezena je u Urgentni centar. U ulici Maršala Tita u Dobanovcima u udesu koji se ogodio u 20.48 lakše je povređen muškarac pešak starosti oko 31 godinu koji je prevezen u Urgentni centar.

Na uglu Južnog Bulevara i Maksima Gorkog došlo je do treće saobraćajne nezgode usled koje su povređene dve žene starosti oko 26 i 50 godina.

Kako je Macura navela, mlađa žena je pretrpela težu povredu noge.

Hitna pomoć je noćas imala 95 intervencija, od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom i osobe sa malignim oboljenjima, navela je Macura.

Kako je dodala, juče su zabeležene 133 intervencije Hitne pomoći od kojih 26 na javnom mestu, a dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, od kojih su u dve, bile dve teške povrede.

 

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/AUTOPROMET d.o.o‏

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost