Izvor:
08.03.2018 u 20:14
0

LEP GEST: Policajci žene vozače iznenadili cvećem!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave saobraćajne policije u svim policijskim upravama u Srbiji simboličnim gestom, poklanjanjem cveća, čestitali su danas sugrađankama 8. mart – Dan žena.

Sugrađanke kojima su policajci, prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali Dan žena i poklanjali cveće, bile su prijatno iznenađene i nisu krile oduševljenje. Jedna od njih je rekla da poštuje saobraćajne propise i da je očekivala redovnu rutinsku kontrolu, te dodala da je oduševljena ovim gestom policije.

– Svaka čast našoj policiji i sve pohvale za ove momke koji brinu o našoj bezbednosti i požrtvovano rade – kaže ona.

Druga je pak istakla da nikada nije doživela ovakav gest koji smatra još jednim korakom u inače odličnoj saradnji sa policijom. Policijski službenici koji su damama poklanjanjem cveća, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali praznik ističu da su na ovaj način želeli da im i oni ulepšaju današnji dan i još jednom ih podsete da poštuju saobraćajne propise i pažl?ivo i oprezno voze zbog vremenskih uslova.

– Povodom 8. marta – Dana žena odlučili smo da lepim gestom obradujemo žene vozače i da im prilikom kontrole saobraćaja poklonimo cveće. Žene su bile poprilično iznenađene – kaže policijski službenik.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i na ovaj način žele da pokažu da prevencija, briga i uzajmno poštovanje građana i policije predstvaljaju važan faktor u postizanju veće bezbednosti i približavanja rada policije građanima.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter