Izvor:
20.03.2018 u 23:30
0

BOLNICA U POŽAREVCU BEZ STRUJE: Trudnica poslata za Beograd!

Opšta bolnica Požarevac ostala je bez struje, jer se zapalila trafo stanica. U međuvremenu je izgoreo i agregat za vanredno snabdevanje strujom.

Direktor opšte bolnice Požarevac Danko Nikolić potvrdio je da u bolnici nema struje, jer se trafo stanica zapalila, ali je ubrzo izgoreo i agregat koji napaja bolnicu.

– Niko nije ugrožen, pokrivena su sva bolnička odeljenja, jedna trudnica je poslata za Beograd. Čekamo da stigne agregat iz Kostolca, sa Kopova – rekao je Nikolić i dodao da je agregat koji je služio bolnici bio u dotrajalom stanju.

Trafo stanica se zapalila u prepodnevnim časovima, a nekoliko sati kasnije izgoreo je i agregat za napajanje strujom. Dok radnici elektrodistribucije rade na uspostavljanju snabdevanja električne nenergije, čeka se agregat iz Kostolca.

Izvor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter