Izvor:
23.03.2018 u 00:21
0

SNEG U SRBIJI: Svi putevi I i II prioriteta prohodni1

Sneg promenljivog inteziteta pada u većini krajeva Srbije, sa povremeno umerenim intezitetom na području istočne, jugoistočne, centralne, južne, zapadne i jugozapadne Srbije.

U ovim područjima ujedno je pala i najveća količina snega, ali zahvaljujući neprestanom intervencijama putara koji su u sistemu zimske službe JP Putevi Srbije svi putevi I i II prioriteta su prohodni. Saobraćaj je zbog vremenskih prilika i snega na kolovozu kojeg u nižim ima do 5, a u višim i do 10 cm usporen i otežan.

Upotreba zimske opreme obavezna je na svim putevima u Srbiji. Na snazi je zabrana saobraćaja na deonici Kruševac – Ðunis, zbog izlivanja reke Južne Morave na obe kolovozne trake, u mestu Ðunis.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Zbog visokog vodostaja na reci Sava obustavljen je, do daljeg, skelski saobraćaj na GP Jamena. Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/eše edin fotograf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter