Izvor:
23.03.2018 u 18:07
0

AMSS: Čiste se putevi, i dalje pada sneg slabog intenziteta!

Sva vozila koja se nalaze u sistemu štaba zimske službe neprekidno intervenišu i koriste sva raspoloživa sredstva kako bi poboljšali prohodnost svih puteva, a posebno onih koji vode preko prevoja, saopštio je danas AMS S.

I dalje pada sneg slabog, a na severu i istoku ponegde i umerenog intenziteta uz manje povećanje visine snežnog pokrivača.

Navodi se da na auto-putevima i putevima prvog prioriteta ima od centimetar do dva snega, što je deo koji ostane ispod čistača, dok je u planinskim predelima i do 10 cm.

Vozačima se savetuje da na put kreću isključivo sa dobrim zimskim gumama i sa kompletnom zimskom opremom.

Zbog mogućih povremnenih prekida i kraćih zastoja koje uslovljavaju ovakve vremenske prilike potrebno je na put kretati sa dovoljnom količinom goriva uz držanje većeg odstojanja između vozila, navodi AMS S.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Na GP Sot, Ljuba i Bačka Palanka uspostavljen je saobraćaj za teretna vozila koji je bio obustavljen zbog vremenskih uslova.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter