Izvor:
03.04.2018 u 17:46
0

RADNO VREME ZA USKRS: Evo kako će raditi pijace i garaže!

Gradske pijace će u petak i subotu, 6. i 7. aprila, raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, a ostalih dana, za vreme uskršnjeg praznika, imaće prilagođeno radno vreme, saopšteno je iz JKP „Gradske pijace”.

Zelene pijace u nedelju, 8. aprila, na Uskrs neće raditi, osim pijaca „Zemun”, „Banovo brdo”, „Bele vode”, „Dušanovac” i „Gornja Varoš”. One će raditi od 6 do 13 časova, dok će u ponedeljak, 9. aprila, sve pijace raditi skraćeno od 6 do 13 časova.

Garaža na pijaci „Zeleni venac” neće raditi u nedelju, 8. aprila, a svim ostalim danima radiće po redovnom radnom vremenu.

Otvoreni tržni centar – „Novi Beograd” u petak i subotu, 6. i 7. aprila, radiće po redovnom radnom vremenu od 8 do 16 časova, dok u nedelju i ponedeljk, 8. i 9. aprila, neće raditi.

„Dušanovac” – prodaja iz vozila u petak, subotu i ponedeljak radiće od 22 do 6 časova, dok će se na Uskrs, 8. aprila, prodaja vršiti od 00 do 6 časova. „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac” u petak i subotu, 6. i 7. aprila, radiće uobičajeno, dok u nedelju i ponedeljak neće raditi. Tržni centar „Krnjača” (cvetna pijaca) na Uskrs, 8. aprila, neće raditi, dok će ostalih dana raditi uobičajeno od 11 do 8 sati narednog dana.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter