Izvor:
04.04.2018 u 16:35
0

DRŽAVA ULAŽE U AERODROM: Postoji mogućnost uspostavljanja linije iz Niša do Beograda!

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je izjavila da će država ulagati u Aerodrom i to u toranj, produženje piste i terminalne zgrada kao i nabavku nove opreme poput vatrogasnog vozila, autobusa za prevoz putnika i drugo.

Ona je rekla da sve ove investije mogu privući samo još novih avio-kompanija, a da bi do kraja godine sa niškog aerodroma mogao da poleti i nacionalni avio-prevoznik Er Srbija.

“Već neko vreme traju pregovori sa direktorom Er Srbija, a to će se verovatno u toku ove godine desiti odnosno da će Er Srbija poleteti iz Niša”, izjavila je ministarka.

Ona je u utorak rekla da postoji mogućnost uspostavljanja linije do Beograda.

Ministarka je tokom posete Nišu odbacila tvrdnje da ukoliko se aerodrom ustupi državi na korišćenje Nišlije izgubiti niskotarifne avio-kompanije i samim tim mogućnost da lete jeftino. Ona je istakla da će sve kompanije koje imaju potpisan ugovor sa Aerodromom Niš nastaviti da lete po ceni i sa kartama koje su već dogovorene.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u utorak je kazao da dolazak koncesionara na aerodrom “Nikola Tesla” nije uslovljen stopiranjem rasta niškog aerodroma.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Air Serbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter