Izvor:
04.04.2018 u 17:05
0

Ivica Dačić predvodiće delegaciju Srbije na Ministarskoj konferenciji Pokreta nesvrstanih zemalja u Bakuu!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić predvodiće delegaciju Srbije na Ministarskoj konferenciji Pokreta nesvrstanih zemalja koja će se održati 5. i 6. aprila u Bakuu, Azerbejdžan.

Dačić će u svom istupanju predstaviti viđenja Srbije u vezi sa aktivnostima i ulogom Pokreta i pitanjima od prioritetnog značaja za Srbiju, sa fokusom na temu Kosova i Metohije.

Pored toga, učešće šefa srpske diplomatije na Ministarskoj konferenciji biće iskorišćeno za realizaciju većeg broja bilateralnih susreta sa zvaničnicima država članica Pokreta, navodi se u saopšetnju MSP.

Konferenciji će prisustvovati države članice Pokreta nesvrstanih, predstavnici zemalja i međunarodnih organizacija koje imaju status posmatrača, kao i zemlje i institucije pozvane u status posebnih gostiju.

U Pokretu nesvrstanih zemalja učestvuje 120 država članica, 17 država i 10 međunarodnih organizacija imaju status posmatrača.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter