Izvor:
15.04.2018 u 12:24
0

OBAVEZNO SPREMITE ZALIHE: Tokom sedmice ove opštine ostaju bez vode!

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, danas će od 7 do 15 sati bez vode ostati potrošači u Ulici Milana Rakića 123b, saopštilo je JKP ''''Beogradski vodovod i kanalizacija''''.

Kako se navodi, ekipe JKP ''''Beogradski vodovod i kanalizacije'''' izvodiće i planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Palilula od ponedeljka 16. aprila do subote 21. aprila i u tom periodu potrošači će osetiti povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 sata do 6 sati.

U ponedeljak i utorak povremene prekide i umanjen pritisak osetiće potrošači u naseljima Borča i Krnjača (blokovi "Partizanski", "Branko Momirov" i "Sutjeska"), u utorak i sredu u naseljima Kotež i Ovča, a u sredu i četvrtak meštani u naselju Borča (centralni i severni deo).

Potrošači u naselju Borča (južni deo) i naselju Krnjača (blok „Sava Kovačević") osetiće promene u vodosnadbevanju u četvrtak i petak, a u petak i subotu potrošači duž Pančevačkog puta, u naselju Krnjača (blokovima „Grga Andrijanović" i „Braća Marić").

Dodaje se da u toku radova u opštini Palilula može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, a potrošači u svim opštinama mole se da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/crna_gora_me

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter