Izvor:
15.04.2018 u 16:50
0

DEPONIJA GOLO BRDO U NOVOM PAZARU: Nastavljena potraga za radnikom!

Na deponiji „Golo brdo“ kod Novog Pazara jutros je nastavljena potraga za radnikom S. B. (56) koji je nestao u subotu oko 15 sati, kada se na njega, dok je buldožerom ravnao deponiju, obrušila ogromna količina smeća. Prema rečima Emina Omerovića, direktora JKP „Gradska čistoća“ u Novom Pazaru, na deponiji su od ranog jutra spasilačke ekipe, ali se potraga obavlja u jako teškim uslovima, na teškom terenu, a ponovo je aktiviran i požar na deponiji pa je prostor na kome se obavlja potraga prekriven gustim dimom.

Nesreća se dogodila u subotu oko 15 sati, tokom radova na sanaciji deponije i nasipanja zemlje preko smeća, kada se, iznenada na buldožer u kome je bio S. B. sručilo veliko brdo smeća, a lavina koja je nastala nosila je buldožer više od stotinu metara. S. B. je radio kao buldožerista u privatnoj firmi angažovanoj na sanaciji deponije. Istovremeno, lavina smeća zahvatila je i jedan kamion koji se zatekao na deponiji, nosila ga oko 150 metara, ali je vozač pukom srećom preživeo dok je vozač buldožera ostao zatrpan smećem. Poslovođa deponije, koji se takođe zatekao u zoni u kojoj se obušilo smeće, prošao je sa lakšim povredama.

Nestali radnik rodom je iz sela Trnava kod Novog Pazara, odakle je i vlasnik firme koja je bila angažovana na sanaciji deponije kod Novog Pazara. Nestanak S. B. potresao je juče novopazarski kraj, a za nestalog S. B. u selu kažu da je i više nego dobar čovek, da je u selu uvek bio prvu kad je nekome trebalo pomoći.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter