Izvor:
16.04.2018 u 19:02
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Podrška daljem razvoju Aerodroma Banjaluka!

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je u razgovoru s vršiocem dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duškom Kovačevićem da je Srbija spremna da podrži dalji razvoj tog aerodroma.

Mihajlović je rekla da je za dalji razvoj Aerodroma Banjaluka neophodno nastaviti s investicijama u njega.

– Pored Er Srbije koja već leti iz Beograda za Banjaluku, verujem da će u narednom periodu biti i drugih kompanija koje će leteti sa ovog aerodroma, a mi smo spremni da pomognemo kako bi ovaj aerodrom postao jak kao i neki drugi aerodromi u okruženju – rekla je Mihajlović i dodala da banjalučkim aerodromom upravlja preduzeće Aerodromi Republike Srpske, a ne grad Banjaluka.

Vršilac dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duško Kovačević zahvalio je na prilici da predstavi rezultate i planove za dalji razvoj Aerodroma Banjaluka.

– Imamo dobru saradnju i s Aerodromom 'Nikola Tesla' i s Aerodromom 'Konstantin Veliki', kao i sa kompanijom Er Srbija. Veoma nam je stalo da Er Srbija nastavi da leti na liniji Beograd-Banjaluka i ako je moguće da imamo i više linija, a posebno nam je važno što možemo da računamo na dalju pomoć Vlade Srbije – rekao je Kovačević.

Sastanku u Vladi Srbije prisustvovao je i vršilac dužnosti generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević.

Izvor: Kurir
Foto: Happy.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter