Izvor:
16.04.2018 u 19:22
0

MIHAJLOVIĆEVA I NDEGVA O REFORMI PUTNOG SEKTORA U SRBIJI: Vodimo računa da naša zemlja gradi, održava i upravlja putevima u skladu s evropskim standardima!

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović razgovarala je sa šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom o reformi putnog sektora u Srbiji.

Potpredsednica Mihajlović istakla je da je ministarstvo koje vodi spremno da sprovede sveobuhvatnu reformu ovog sektora.

– Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture vodi računa o tome da naša zemlja gradi, održava i upravlja putevima u skladu s evropskim standardima. Mi smo spremni na ovu reformu i želimo da ona bude uspešna jednako kao reforma srpskih železnica koju sprovodimo zajedno sa Svetskom bankom – istakla je Mihajlovićeva.

Šef Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stiven Ndegva istakao je odličnu saradnju sa Ministarstvom i punu podršku Svetske banke u ovoj reformi. Potpredsednica Mihajlović i Ndegva saglasni su da od konsultanata na ovom projektu očekuju da u što kraćem roku predstave sistemske i konkretne predloge o reformi putnog sektora koji bi bili u skladu s domaćim zakonodavstvom, saopštio je kabinet potpredsednice vlade i ministarke građevinarstva.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter