Izvor:
23.05.2018 u 18:08
0

DANAS JE SVETI SIMON ZILOT: Izgovorite ovu rečenicu i oteraćete bolest iz kuće!

I Svetog imeona su nevernici razapeli kao i Isusa Hrista

Sveti Simon Zilot dolazi iz Kane Galilejske i lično je poznavao Gospoda Hrista i njegovu majku,pošto Kana nije daleko od Nazareta. I kada se Simon ženio, na svoju svadbu pozvao je Gospoda Isusa sa učenicima, ali pošto im je tokom slavlja nestalo vina, Isus Hrist pretvorio je vodu u vino.

Videvši takvo čudo, simon je poverovao u Gospoda Hrista, i odmah ostavio i nevestu i svadbu i kuću, i pošao za njim. Zbog toga i bi prozvan Zilot, to jest Revnitelj, jer ga božanska ljubav prema Hristu toliko zanela, da je prezreo i nevestu i sve svetovno radi ljubavi Božje. Zbog toga je uvršćen među učenike Hristove i postao je jedan od dvanaestorice apostola.

Primivši na dan Pedesetnice sa ostalim svetim apostolima Duha Svetoga koji siđe u vidu ognjenih jezika, sveti Simon Zilot proputova Mavritaniju i Afriku propovedajući Hrista. Pošto je uspeo da mnoge prosveti rečju evanđelskom i obrati veri Hristovoj, on bi od nevernika namučen i najzad na krstu raspet kao i njegov Gospod.

Da biste oterali bolest iz kuće izgovorite ovu molitvu:

Apostole Sveti Simone, moli Milostivoga Boga, da oproštaj grehova podari dušama našim.

Telegraf.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter