Izvor:
16.06.2018 u 17:47
0

POTOP I U ČAČKU: Nevreme se ne stišava, narod od poplava spas našao na krovovima automobila!

Obilna kiša koja se sručila na Čačak, potopila je glavne gradske ulice i pokazala kako oluje i poplave nikako nisu za nama. U pojedinim delovima grada Čačani koje je kiša uhvatila nespremne i nasred ulice, spas su potražili na krovovima svojih automobila.

Najkritičnije stanje je u ulicama Vojvode Stepe i Nemanjinoj ulici, gde je voda poplavila automobile na kolovozu.

Kako Glas zapadne Srbije nezvanično saznaje kod Nisove pumpe kompletno su potopljena dva vozila čiji vozači stoje na krovu.

Zamenik gradonačelnika, Milan Bojović, kaže da su sve raspoložive komunale ekipe na terenima.

Za sada je najkritičnije na gradskom području, još uvek nismo dobili pozive iz sela. Saobraćaj je u pojednim delovima grada zbog ogromne količine vode potpuno zaustavljen. Čekamo da se jave ekipe sa terene i saopšte nam tačno stanje – izjavio je Bojović.

Iz Sektora za vanaredne situacje saopšteno je da su ugrožene i ulice Kneza Miloša, Vase Popovića, Ciglarska i Obilićeva.

– Mnogo vode je na ulicama, radi se o površinskoj vodi koju kanalizacija nije mogla da prihvati i izlila se na kolovozu – prenose oni.

Telegraf
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter