Izvor:
17.06.2018 u 06:27
0

AMSS: Veći broj vozila na autoputevima očekuje se u popodnevnim i večernjim satima!

U Srbiji je jutros slabiji intezitet saobraćaja, dok se veći broj vozila očekuje u popodnevnim i večernjim satima pre svega na autoputevima, ali i na svim ostalim frekventnijim putnim pravcima u našoj zemlji.

Iste vremenske prilike kao i juče doneće više vode na putevima širom zemlje, dok se očekuje i povećan broj aktiviranih klizišta, a česta je i pojava odrona, najviše na Ibarskoj, Drinskoj i Dunavskoj magistrali, saopštio je AMS S.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 min.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter