Izvor:
30.06.2018 u 07:12
0

NEVREME NAPRAVILO HAOS U GROCKOJ: Most u Begaljici odnela bujica, poplavljene kuće, obustavljen saobraćaj ka Smederevu! (FOTO)

JP "Putevi Srbije" saopštilo je jutros da je i dalje na snazi obustava saobraćaja u Grockoj, na raskrsnici ulica Smederevski put i Dr. Aleksandra Kostića.

Saobraćaj je obustavljen usled urušavanja mosta zbog vremenskih neprilika.

Saobraćaj se odvija alternativnim putnim pravcima, navodi se u saopštenju.

U nevremenu koje je juče zadesilo opštinu Grocka poplavljeno je dosta kuća, a šteta će treba da se procenjuje danas, navedeno je na portalu Grocka.info.

Prema podacima kojima raspolažu, najugroženija mesta su bila Begaljica, Umčari, pojedini delovi Grocke, a na nekoliko mesta saobraćaj je u potpunom prekidu.

Dubočajski potok odneo je most na Smederevskom putu i saobračaj ka Smederevu je u potpunosti obustavljen do daljnjeg.

Most u Begaljici ka manastiru Rajinovac je takode odnela bujica. Na terenu su hitne službe, policija, vatrogasci i žandarmerija.

Predsednik opštine Dragoljub Simonović bio je sa saradnicima u Begaljici zajedno sa hitnim službama.

Kurir.rs
Foto:Facebook-gročanski glasnik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter