Izvor:
03.07.2018 u 05:57
0

VOZAČI OPREZ! Obratite pažnju na radove na putu!

Saobraćaj u Srbiji umerenog je intenziteta na glavnim putevima, dok se oprez savetuje zbog najavljenih pljuskova s grmljavinom koji će usloviti mokre kolovoze, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno se čeka oko 30 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci su oko 180 minuta.

Prema informacijama AMS Crne Gore zbog radova na rekonstrukciji kolovoza vrlo frekventnog puta u Crnog Gori, između Ribarevine i Mojkovca saobraćaj će u vremenu od 9.00 do 14.00, do 4. jula biti u potpunom prekidu.

Vozačima koji putuju ka Crnoj Gori savetuje se da u vreme obustave saobraćaja koriste granični prelaz "Jabuka" koji se nalazi na putu između Prijepolja i Žabljaka.

Zbog radova na uređenju srednjeg zelenog pojasa auto-puta kroz Beograd, na deonici između petlje Bežaniska kosa do petlje aerodrom "Nikola Tesla", u smeru ka Šidu, do 5. jula saobraćaj će se odvijati srednjom i desnom saobraćajnom trakom, dok će brza biti zatvorena.

Radovi se odvijaju na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter