Izvor:
18.08.2016 u 02:37
0

SRBIJA POSLE NEVREMENA: U Loznici pao grad veličine graška, kod Valjeva oborene bandere! (FOTO)

Oluja iako kratkog daha, potopila je mnoge ulice u gradovima centralne, ali i zapadne Srbije. Tako su grad i obilna kiša potopili centar Loznice, dok su kod Valjeva padale i bandere.

Jaka kiša praćena grmljavinom i gradom veličine graška pogodila je Loznicu oko 15 sati.

Zbog obilnih padavina izlivale su se šahte, a mnoge ulice u centru grada bile su pod vodom. Najkritičnije bilo je u Ulici Save Kovačevića, kod mosta na Štiri u naselju Šulovača, u Bolničkoj ulici, na Bulevaru Dositeja Obradovića i u Staroj varoši. Delovala je i protivgradna zaštita, a kiša se stišala posle sat vremena i nastavila da pada umerenim intenzitetom.

Vetar je nadjačao i bandere u okolini Valjeva, gde je gotovo oborio banderu, ali i drveće u Mionici.

Kontejneri u Smederevskoj Palanci nisu odoleli naletima vetra, ali i vode, pa su se preprečili vozačima na ulici. U Čačku se takođe sručila obilna kiša, koja je se pretvarala u grad.

HappyTv.rs
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter