Izvor:
13.07.2018 u 13:40
0

BRNABIĆ: Vi ste najbolji primer da Srbija ima talenat za novo doba, a svojim znanjem pomerate granice!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu i gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Sadu osvajanje medalja na 59. međunarodnoj Olimpijadi iz matematike u Rumuniji i istakla da su oni najbolji primer da Srbija ima talenat za novo doba.

„Najsrdačnije čestitam učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu Aleksi Milojeviću i Pavlu Martinoviću na osvojenom zlatnom odličju, Igoru Medvedevu i Jeleni Ivančić na osvojenom srebrnom, a Jovanu Toromanoviću iz Matematičke gimnazije u Beogradu i Nikoli Pavloviću iz gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada, na osvajanju bronzane medalje na Matematičkoj olimpijadi u Rumuniji", navela je premijerka.

Istakla je da su oni svoj talenat i znanje iskoristili na najbolji mogući način i dokazali da su obrazovanje i predan rad ključni za uspeh.

"Vi ste najbolji primer da Srbija ima talenat za novo doba, a svojim znanjem pomerate granice. Želim vam da i u daljem školovanju i takmičenjima ostvarite još puno izuzetnih rezultata“, poručila je Brnabić u čestitki, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter