Izvor:
16.07.2018 u 06:14
0

POLAGANJE KAMENA TEMELJCA: Vučić danas na svečanosti u Vrnjačkoj Banji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće svečanosti polaganja kamena temeljca za izgradnju hotela "Splendor" u okviru Specijalne bolnice "Merkur" u Vrnjačkoj Banji. Nakon toga, Vučić će prisustvovati svečenoj akadamiji na platou ispred Crkvenog broda, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Ukupan smeštajni kapacitet budućeg luksuznog hotela biće 58 soba i apartmana, ukupna površina objekta biće 6.500 metara kvadratnih, a ova investicija je vredna oko četiri miliona evra. Kako je saopšteno iz specijalne bolnice, za "Merkur" je ovo značajan trenutak, kao i za Vrnjačku Banju, jer će obeležiti početak stvaranja novog turističkog kompleksa kakav još ne postoji u banji.

Za realizaciju ovog projekta, kako se navodi, dobijena je podrška državnih institucija, što ukazuje na njegov značaj za državu Srbiju. Navodi se da je Specijalna bolnica Merkur u prethodnoj deceniji uložila značajna sopstvena sredstva u modernizaciju opreme, postojećih i izgradnju novih objekata. Vizija daljeg razvoja ove ustanove bazira se na liderskoj poziciji ne samo u zemlji, već i u regionu. Da bi se to realizovalo bilo je neophodno da se izgradi objekat za pružanje usluga zdravstvenog turizma najvišeg nivoa i kvaliteta, kako za domaćeg tako i za inostranog, visoko platežnog i zahtevnog gosta.

Dodatni sadržaji uključiće wellneš i Spa centar (koji će se prostirati na 1.000 m2 sa otvorenim i zatvorenim bazenom, masažama i tretmanima), fitneš centar, estetsku medicinu, multifunkcionalnu salu, medicinski blok sa kompletnom dijagnostikom i terapijama, sa svim pratećim sadržajima jednog savremenog spa i medicinskog centra.

Novi objekat finansiraće se delom iz sopstvenih sredstava, a delom iz kreditnih sredstava, za šta postoje ekonomska opravdanost i neophodne saglasnosti, tako da će poslovanje ustanove funkcionisati nesmetano, saopšteno je iz Specijalne bolnice Merkur.

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter