Izvor:
22.07.2018 u 15:11
0

STANJE NA PUTEVIMA: Na granicama se stoji u mestu do sat vremena, a ovo su alternativni pravci!

U Srbiji su danas najopterećeniji auto-putevi koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Bugarskoj i Makedoniji, a zadržavanja na graničnim prelazima su oko 60 minuta.

Na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci čeka se oko pola sata, dok je na prelazima Preševo i Gradina, po izlasku iz zemlje zadržavanje do sat vremena.

Horgoš

Na ulazu u Srbiju nema gužvi, kažu u AMSS, sabraćaj se brzo odvija. Ista situacija je i po izlazu iz zemlje.Takođe, građanima se za svaki slučaj preporučuju alternativni prelazi Bački Vinogradi, Bajmok i Đala, čije je radno vreme od 7 do 19 sati, kao i Horgoš 2 koji radi do 22 sata.

Granici s Hrvatskom

Kada je u pitanju granični prelaz Batrovci, na ulazu u Srbiju čeka se od 15 do 20 minuta. Na izlazu iz naše zemlje rade samo tri trake, zbog čega se predviđa maksimalno čekanje do 30 minuta. Građanima se savetuje da koriste Šid kao alternativu.

Granica s Bugarskom

Građane na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj očekuje velika kolona vozila.

– Stanje na graničnim prelazima je promenljivo, čeka se od 30 minuta do sat vremena – potvrdili su iz AMSS.

Granica s Makedonijom – Preševo

Nešto slična situacija je i na prelazu Preševo, gde je pojačan saobraćaj na ulazu u Makedoniju, dok većih zadržavanja na ulazu u Srbiju nema. Saobraćaj se odvija relativno brzo.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter