Izvor: Blic.rs
06.07.2020 u 18:39
0

Grci jutros pustili 105 srpskih automobila i svim putnicima SAVETOVALI SAMOIZOLACIJU!

Grčke vlasti su dozvolile ulazak grupi srpskih turista u zemlju uprkos činjenici što je jutros u 6.00 časova stupila na snagu zabrana za sve naše građane, koja će važiti barem do 15. jula.

Kako prenose grčki mediji, tokom noći su na bugarsko-grčkoj granici stvorene kilometarske kolone u kojima su se pored srpskih turista nalazili i Bugari, Rumuni, Poljaci, kao i Grci koji su se mahom vraćali iz Nemačke gde žive i rade.

 Ukupno 105 vozila sa srpskim tablicama prešlo je granični prelaz Kulata – Promahonas i ušlo u Grčku.

SVE O KORONI

Oglasila se medicinska sestra iz Novog Pazara: OVO JE PRAVA ISTINA O INFUZIJI ZA DETE ISPRED BOLNICE!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još ŠEST osoba preminulo, 92 na respiratorima!

DR STEVANOVIĆ UPOZORIO: Sve više MLAĐIH pacijenata, tok bolesti NEPREDVIDIV!

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ IZ BOLNICE: Premoren sam, ali borim se! (FOTO)

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

Svi srpski građani koji su bili u ovoj grupi su testirani na korona virus, te im je naređeno da budu u samoizolaciji dok ne stignu rezultati testova.

Podsećamo, nakon današnjih restriktivnih mera, srpskim turistima koji se već nalaze u Grčkoj biće omogućeno da ostanu bez ikakvih problema do završetka aranžmana, te da se vrate u Srbiju bilo preko Bugarske ili Severne Makedonije.

Naredno epidemiološko skeniranje situacije u našoj zemlji, od kojeg će zavisiti eventualna dozvola našim turistima da uđu u Grčku, najavljena je za 15. jul.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter