Izvor: Tanjug
28.11.2020 u 21:14
0

UDAR! Albanci upali u Kopnenu zonu bezbednosti!

Srpski organi bezbednosti osujetili su danas popodne nameru grupu nepoznatih lica, koja su došla iz pravca Podujeva, da bespravno seku šumu u Kopnenoj zoni bezbednosti, i to pod zaštitom osoba naoružanih dugim cevima.

OVO MORATE ZNATI

NAJTEŽI DAN DO SADA! Nikada više PREMINULIH!

Evo KOJA GRUPA LJUDI je prva na spisku za VAKCINU! Nemačka se već priprema za VAKCINACIJU!

NE MOGU OŠTRO DA OSUDIM MLADE! Vučić izjavio da će masovni šoping tokom „Crnog petka“ doneti PROBLEME

Naime, policijske patrole uočile su oko 17 časova, u pojasu Kopnene zone, u ataru sela Parada i Rastelica, u opština Kuršumlija, dve neidentifikovane osobe sa dugim naoružanjem, koje su, kada su ugledale patrolu, ispalile u vazduh više rafala i zatim se udaljili u pravcu Podujevo, a nedugo zatim još tri osobe, takođe sa dugim cevima, koje su se takođe uputile ka Podujevu.

SAZNAJTE I:

VLADIMIR BOŽOVIĆ MORA DA NAPUSTI CRNU GORU! Ambasador Srbije proglašen za PERSONU NON GRATA

Održano prvo izvlačenje „UZMI RAČUN I POBEDI 2020“ Ključ od stana otišao u ruke Maje iz Paraćina!

TRAGEDIJA U BAČKOJ PANACI! Makazama izbola supruga, Hitna pomoć DOJURILA na mesto UŽASA!

Kako Tanjug saznaje u bezbednosnim izvorima, istovremeno je primećena grupa od 20-tak osoba, kako se veruje Albanaca, na četiri traktora, koji su bespravno sekli šumu, i takođe pobegli ka opštini Podujevo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter