Izvor: tanjug
17.01.2021 u 20:19
0

Putevi Srbije: Oprez zbog magle i poledice! Obavezna zimska oprema!

 Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave magle i mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na mostovima, saopštili su večeras „Putevi Srbije“.

OVO ĆE VAS ZANIMATI:

KORONA PRESEK: Broj zaraženih u opadanju, ali nema OPUŠTANJA!

UHAPŠEN! Mika Aleksić završio iza REŠETAKA! Evo gde da se prijave žrtve SILOVANJA

MUP SE OGLASIO POVODOM HAPŠENJA MIKE ALEKSIĆA: Osumnjičen da je zlostavljao 5 učenica, sumnja se da ih ima još!

DRŽAVNA SEKRETARKA IŠLA U MIKINU ŠKOLU: Njenoj majci je nešto uvek bilo SUMNJIVO

RASPUST JE GOTOV! Sutra počinje drugo polugodište, osnovci se vraćaju u klupe, a srednjoškolci nastavu pohađaju kombinovano

Na putnim pravcima I prioriteta/A kategorije, II prioriteta/B kategorije i III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Ivanjice, Kolubare, Kragujevca, Kruševca, Mačve, Niša, Novog Pazara, Novog Sada, Požarevca, Užica, Valjeva, Vranja, Zaječara i Zrenjanina.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

PROČITAJTE JOŠ: 

NAVALJNI UHAPŠEN U MOSKVI: Preti mu 10 godina zatvora! (VIDEO)

6 DRŽAVA BALKANA MEĐUSOBNO UKINULE OBAVEZAN PCR TEST: Za popularne destinacije pored testa obavezna i izolacija

NOVI DETALJI JEZIVE NESREĆE: Mladić poginuo dok je pokušavao da se uključi na glavni put

SNEŽNI POKRIVAČ OBRADOVAO NAJMLAĐE: Sneg ponovo počeo da pada tokom noći i nema nameru da stane

JP „Putevi Srbije“ savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo, i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter