Izvor: Tanjug
22.01.2021 u 09:50
0

ZLATIBORSKI OKRUG: U bolnicama 307 obolelih,14 na respiratoru

 U bolnicama Zdravstvenog centra Užice hospitalizovano je 333 pacijenata, od kojih je 307 pacijenata pozitivno na kovid-19.

Na respiratoru je 14 pacijenata, osmoro u užičkoj bolnici i šestoro u bolnici u Priboju.

U poslednja 24 sata u bolnicama Zlatiborskog okruga pregledan je 991 pacijent i zabeleženo 37 prijema i 34 otpusta, navodi se u saopštenju Zdravstvenog centra Užice.

PROČITAJTE JOŠ

HOROR! Beživotno telo žene blatnjavo i bez odeće nađeno u dvorištu porodične kuće

DOBRI EFEKTI VAKCINE: Evo kad SKIDAMO maske!

TUGA DO NEBA! Proslavljena glumica Mira Furlan PREMINULA!

OD KAZNI ZARAĐENO 30 MILIONA: Januar obeležio PORAST kršenja protivepidemijskih mera širom države

3 DILEME I 3 ODGOVORA Ako se pitate koju vakcinu da odaberete, PROČITAJTE OVO

U užičkoj Opštoj bolnici hospitalizovano je 75 pacijenata, a kod 69 je potvrđen kovid-19, dok je u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 108 pacijenata.

U Opštoj bolnici u Priboju je 84 pacijenata, u prijepoljskoj bolnici 14, a u izdvojenim odeljenjima u Požegi i Novoj Varoši 44, odnosno šestoro pacijenata. Na kovid je pozitivno 39, odnosno petoro pacijenata.

U Domu zdravlja Bajina Bašta hospitalizovano je dvoje kovid pacijenata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter