Izvor:
22.08.2016 u 21:10
0

HAOS U PROKUPLJU: Potukli se otac i sin, a snaja prebila svekrvu!

Za dva dana na teritoriji Prokuplja zabeležena su tri slučaja porodičnog nasilja. Od toga u dva slučaja su žrtve žene.

U tuči oca i sina obojica su zadobili lake telesne povrede. Prvo se Hitnoj službi Doma zdravlja javio sin D.A. (27) koji je doveden u pratnji policije. Imao je povredu u vidu oguljotine na levom dlanu, a nakon 35 minuta u Hitnu je došao i otac Š.A. (45) sa povredama glave.

M.V. (36) zadobila je povrede u predelu levog ramena i nju je policija sprovela do Hitne službe i kako je izjavila bila je žrtva porodičnog nasilja.

– Treći slučaj je nasilje u porodici tokom vikenda su povrede po licu koje je zadobila Z.D. (62). Prema njenim rečima, tukla ju je snaja. Došla je u pratnji policije, vidno uznemirena i usplahirena sa povišenim šećerom u krvi – kaže portparol Doma zdravlja u Prokuplju psiholog Marija Stošić.

U svim slučajevima porodičnog fizičkog nasilja, kako nezvanično saznajemo, predhodila je verbalna svađa.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter