Izvor:
25.08.2016 u 13:36
0

KRVAVI OBRAČUN U ČAČKU: Mladić upucan na sred ulice, LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT!

Strahinja I. iz Čačka teško je ranjen u pucnjavi koja se oko 17.30 sati dogodila u ovom gradu.

Vatreni obračun odigrao se u prolazu zgrade u kojoj živi ranjeni mladić, na početku Nemanjine ulice. Strahinja I. dobio je metak u stomak i lekari čačanske bolnice bore se za njegov život.

Mladić je primljen u bolnicu sa prostrelnom ranom ispod desnog rebarnog luka. Ima teška oštećenja unutrašnjih organa i životno je ugrožen – rekla je u kratkoj izjavi dr Biljana Kočović, portparolka Opšte bolnice u Čačku.

Kako se nezvanično saznaje, Strahinju I. su napala dvojica mladića od kojih je jedan pucao iz pištolja.

Prema prvim rezultatima istrage, radi se o klasičnoj sačekuši, a proverava se da li je u obračunu učestvovala i treća osoba koja je napadače čekala u kolima. Pripadnici kriminalističke policije trenutno obavljaju uviđaj.

Izvor:Blic
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter