Izvor:
12.09.2018 u 10:03
0

Jeziv zločin kod Šapca: Žena sekirom ubila nevenčanog supruga!

Sa više udaraca sekirom, Slavica Milivojević (55) usmrtila je svog nevenčanog supruga Slobodana Jovanovića (65). Ubistvo se dogodilo oko ponoći u prigradskom naselju Majur kod Šapca, a kako "Novosti" saznaju prethodila mu je žučna svađa.

Jovanović je u noći između utorka i srede, dok je još pokazivao znake života, prevezen u Urgentni centar šabačke Opšte bolnice, međutim, lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život. Udarci koje je zadobio sedeći na krevetu bili su, ipak, kobni.

Nevenčani par je, kažu naši izvori, godinama živeo sa razmiricama, a Slavica je više puta prijavljivala nasilje i očigledno da joj je prekipelo. Policija je brzo reagovala i uhapsila nesrećnu ženu i ona bi tokom dana trebalo da bude privedena u Više javno tužilaštvo u Šapcu.

novosti.rs
Foto: Twitter/Jugmedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter