Izvor:
13.09.2018 u 12:33
0

OBAVLJENA REKONSTRUKCIJA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Dokazano da pevačica nije ubijena na nasipu u Borči!

Forenzičar Nenad Šipka završio je 3D rekostrukciju ubistva pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine u Borči.

Ovom rekonstrukcijom definitivno je dokazano da pevačica nije ubijena na nasipu.

Ovaj izveštaj naručila je Teodora Krsmanović, sestra ubijene pevačice.

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI) iz Novog Sada, više od godinu dana vodio je privatnu istragu o smrti pevačice Jelene Marjanović.

Novosadski forenzičar je tokom višemesečnog pojavljivanja u medijima iznosio različite teorije o Jeleninom ubistvu. On je u svojim analizama koje je radio, kako je sam rekao, na osnovu snimaka, slika i tekstova, a kasnije i na osnovu kopije obdukcionog nalaza, došao do zaključka da Jelena Marjanović nije ubijena na nasipu u Crvenki, kako stoji u optužnici. Inače je nedavno snimio i pesmu koji je posvetio Jeleni.

Za ubistvo Jelene Marjanović optužen je njen suprug Zoran Marjanović, a on je trenutno pušten da se brani sa slobode, odakle će čekati početak suđenja.

Kurir
Foto:A rhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter