Izvor:
15.09.2018 u 07:04
0

ISPOVEST OCA TRAGIČNO NASTRADALOG STEFANA (26) SLAMA SRCA:Umesto da ga ženim, sada mu spremam sahranu!

Geometar Aca Šimunov (41) i jedan od poslovođa na gradilištu Stefan Dabetić (26) poginuli su juče oko 9.30 sati kada su pali sa 17. sprata kule B koja se gradi u okviru projekta "Beograd na vodi" u Savskom amfiteatru, u centru prestonice.

Milan Dabetić, otac poginulog Stefana, otkrio je da je njegov sin pre dva meeca dobio naslednika i da su sin i njegova nevenčana supruga krajem spetembra planirali krštenje i svadbu.

On je napomenuo da mu je sin bio vredan radnik i da je, iako mlad, za samo tri godine postao poslovođa i jedan od najodgovornijih ljudi u firmi.

– Nije što mi je dete, ali je bio sjajan mladić, vredan, maksimalno posvećen svom poslu i svi su ga na gradilištu voleli. Zbog toga je za samo tri godine rada uspeo neverovantno da napreduje i da dođe do toga da bude u prva tri čoveka svoje firme. Bio sam na gradilištu i samo su mi rekli da je pao i umro na licu mesta i da je u toku istraga – rekao je Milan.

– Siguran sam da je to jedino mogao da bude nesrećan slučaj, jer on nikada nije pio i bio je vrlo oprezan. Najtragičnije mi je što je moj Stefan pre dva meseca dobio sina, mog unuka. On i njegova devojka su osam godina zajedno i planirali smo na jesen da pravimo krštenje i svadbu. A sada ću umesto da ženim sina i krstim unuka da mu pravim sahranu – kroz suze je ispričao neutešni otac.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter