Izvor:
12.10.2018 u 10:41
0

NESREĆA U RUMI: Dve petogodišnje devojčice pregazio kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića!

Dve petogodišnje devojčice pregazio je juče kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića ‘’Kockica’’ u Rumi, a jedna od njih je hitno prevezena u Institut za zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu gde su joj konstatovani prelomi kostiju lica, dok je druga devojčica zbrinuta u Domu zdravlja Ruma zbog lakše povrede usne i puštena je kući.

Devojčica je na sreću u stabilnom stanju i nije životno ugrožena a konstatovane su joj teške telesne povrede glave u vidu preloma kostiju lica. Ona je u svesnom stanju i nalazi se pod stalnim nadzorom lekara u intenzivnoj nezi Odeljenja dečije hirurgije – objasnila je portparolka Instituta dr Andrea Đuretić.

Kako saznajemo, incident se desio oko 11 sati u samom dvorištu vrtića ''Kockica'' gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje ''Poletarac'' u čijem sastavu se nalazi pomenuti vrtić, došao da dopremi obroke za mališane.

Ovu informaciju potvrdili su nam u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici gde kažu da su inspektori izvršili uviđaj na licu mesta, te da je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom u toku detaljna istraga povodom ovog incidenta.

Nezvanično saznajemo da se nesreća dogodila naočigled tridesetak mališana koji su se u to vreme igrali u dvorištu vrtića.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter