Izvor:
01.11.2018 u 19:12
0

POŽAR U SREMSKIM KARLOVCIMA: Komšije spasle ženu iz kuće u plamenu!

Pedesetdevetgodišnja žena teško je povređena, kada je vatra izbila u njenoj kući u ulici Patrijarha Rajačića 1 u centru Sremskih Karlovaca. Požar je zahvatio prvi sprat kuće, uzrok za sada nije poznat, a stanje povređene je stabilno. …

Požar su primetile komšije koje su istog trenutka utrčale u kuću. Kako kaže jedan od njih, u početku, nisu bili sigruni da li uopšte u kući nekoga ima.

Na lice mesta odmah su stigli, policija, dva vatrogasna vozila, jedno iz Novog Sada, jedno iz Sremskih Karlovaca i služba Hitne pomoći.

Kako se saznaje u Urgentnom centru, žena je dovezena sa 10 posto opekotina na telu, urađena je kompletna dijagnostika i opservacija, nisu ustanovljene opekotine disajnih puteva i ona je stabilno. Nastaviće sa praćenjem njenog zdravstvenog stanja, kao i sa terapijom. Više o požaru i okolnostima u kojima je izbio, znaće se nakon istrage.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter