Izvor:
04.11.2018 u 12:48
0

MANIJAK PRETUKAO DVE DEVOJKE U CENTRU PODGORICE: Udarao ih dok se jedna nije onesvestila!

Nepoznati muškarac pretukao je dve devojke u centru Podgorice, a veće posledice sprečili su mladići koji su se zadesili na licu mesta.

Incident se dogodio u noći između petka i subote, u radnji brze hrane kod Sahat-kule u centru Podgorice, prenosi RTCG.

Slučaj je prijavljen policiji, a napadnute djevojke tvrde da ne poznaju napadača i da je on nasrnuo na njih bez ikakvog povoda. Jedna od je njih od udaraca izgubila svest, ali nasilnika to nije sprečilo da nastavi da ih udara.

Pre nego što su ušle u objekat, njima nepoznati muškarac starosti od 50 do 60 godina počeo je da ih provocira, a pošto nisu reagovale na to on je ušao za njima u objekat i nastavio da ih vređa i psuje.

Nakon toga on je nasrnuo je na jednu od devojaka, koju je udario pesnicom u rame i glavu, zbog čega je ona od jačine udaraca pala na pod.

Kurri
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter