Izvor:
04.11.2018 u 13:38
0

PUCNJAVA ŠVEDSKOJ: Sedmoro ranjeno, 12 uhapšeno!

Sedam osoba je ranjeno, a 12 uhapšeno u pucnjavi u Geteborgu s kojom su povezani članovi jedne bajkerske grupe, saopštila je danas švedska policija.

U subotu uveče patrole su hitno upućene u malo industrijsko naselje u jugoistočnom predgrađu Geteborga, gde je više osoba ranjeno posle pucnjave ispred objekta u kojem je održavana proslava, navodi se u saopštenju.

Policija navodi da nije jasno šta je izazvalo pucnjavu i da je u toku istraga o pokušaju ubistva.

Prema pisanju lista "Geteborgs-Posten", nekoliko ranjenih je povezano s bajkerskom grupom "Hells Angels".

Švedske vlasti su saopštile da je u toj zemlji u proteklih nekoliko godina zabeležen porast organizovanog kriminala, pri čemu je u tri velika grada – Stokholmu, Geteborgu i Malmeu – izbilo više oružanih sukoba izkeđu kriminalnih grupa.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/World WideTV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter