Izvor:
05.11.2018 u 10:26
0

HAPŠENJE KOD ZRENJANINA: Napali i teško pretukli muškarca koji je vozio bicikl!

Zrenjaninska policija uhapsila je dva mladića zbog sumnje da su na putu između Novog Miloševa i Bašaida fizički napali i teško pretukli muškarca koji je vozio bicikl.

Uhapšeni su V.B. (24) i M.N. (21) iz okoline Novog Bečeja, a sumnja se da su 1. novembra ove godine u večernjim časovima fizički napali i više puta udarili letvom muškarca (44) koji se tuda kretao biciklom.

U urgentnom centru zrenjaninske bolnice, kod muškarca su konstatovane teške telesne povrede i upućen je u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

Posle saslušanja kod sudije Osnovnog suda Bečej, osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana, a terete se za nanošenje teških telesnih povreda.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter