Izvor:
06.11.2018 u 18:24
0

INTERPOL: U Crnoj gori uhapšene tri osobe, a u Srbiji jedan muškarac!

Crnogorska policija uhapsila je tri osobe po međunarodnim poternicama Interpola Beograd i Interpola UNMIK, a u Srbiji je uhapšen muškarac iz Bara, po poternici podgoričkog Interpola, saopšteno iz Uprave policije Crne Gore.

Na granicnom prelazu Kula, na izlazu iz Crne Gore, uhapšen je G.B (59) iz Srbije, na osnovu međunarodne poternice koju je raspisao beogradski Interpol.
Kako se navodi u saopštenju, on je tražen radi izdržavanja zatvora od četiri godine i devet meseci, na koje je osuđen presudom Višeg suda u Vranju zbog krivičnog dela nezakonita proizvodnja, posedovanje i distribucija narkotika.

Ulcinjska policija uhapsila je S.A (50) iz Srbije, po međunarodnoj poternici koju je raspisao beogradski Interpol, radi izdržavanja kazne zatvora od godinu dana, zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Po medunarodnoj poternici Interpola UNMIK, na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica, crnogorska policija je uhapsila Dž. B (42) sa Kosova. Kako se navodi, Dž.B. se potraživao radi izdržavanja zatvora od tri godine i šest meseci zbog krivicnog dela razbojništvo, pocinjenog na Kosovu.

U Srbiji je, po međunarodnoj poternici Interpola Podgorica, uhapšen D. U (31) iz Bara koji se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora od godinu dana zbog krivicnog dela prevara.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ Radio Kameleon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter