Izvor:
10.09.2016 u 19:56
0

TRAGEDIJA SRPSKIH TURISTA U GRČKOJ: Devojka pala s motora i POGINULA, mladić u KRITIČNOM STANJU!

Devojka iz Srbije, čiji identitet još nije poznat, poginula je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Tasosu u Grčkoj. Dvadesetogodišnji M.S. iz Stare Pazove koji je bio sa njom, teško je povređen.

Generalni konzul u Solunu, Siniša Pavić izjavio je da je zbog teške nesreće u kontaktu sa policijom, bolnicom, i porodicom povređenog mladića.

Devojka koja je nastradala još nije identifikovana, i za sada nemamo potvrdu da je naša državljanka. Povređeni mladić je u teškom stanju, ali van životne opasnosti – kaže Pavić.

On navodi da je u kontaktu sa sestrom povređenog mladića, koja je sa njim bila na letovanju. Prema nezvaničnim saznanjima, M.S. je sinoć iznajmio skuter, kojim se sa devojkom vozio po ostrvu.

Na Tasosu je noćas bila velika oluja. Niko ne zna šta se tačno desilo, ali su oni verovatno motorom skliznuli sa puta. Devojka, koja je bila suvozač je na mestu ostala mrtva, dok je mladić teško povređen – kaže izvor upoznat sa okolnostima nesreće.

Prema saznanjima povređeni mladić prebačen je u bolnicu u Kavalu. Kako saznajemo, oni su identifikovani preko agencije iz Beograda preko koje su otputovali.

Izvor:Blic
Foto:Twitter/CBS6Albany

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter