Izvor:
11.09.2016 u 15:51
0

POLICIJSKA AKCIJA „CUNAMI“ U SRBIJI: Uhapšeno 66 ljudi, zaplenjeno 5,7 kilograma droge!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je izjavio danas da je policija sprovela veliku akciju protiv organizovanog kriminala pod nazivom "Cunami" u kojoj je za 66 lica određeno policijsko zadržavanje, dok se za 12 osoba traga, a zaplenjeno je 5,7 kilograma raznih opojnih droga.

Akcija je sporvedena u Beogradu, Novom Sadu, Kruševcu i drugim delovima Srbije. Za privedenih 66 lica se očekuje određivanje pritvora je prikupljeno dovoljno dokaza da su osumnjičeni kao izvršioci krivičnih dela.

Stefanović je precizirao da se radi o krivičnim delima silovanja, nasilničkog ponašanja, ugrožavanja sigurnosti, neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija, proizvodnje i krijumčarenja narkotika, krijumčarenja ljudi i nedozvoljene polne radnje.

On je naveo da je tokom ove akcije zaplenjeno ukupno 5,7 kilograma različitih vrsta opojnih droga.

Od toga 2,5 kilograma heroina, 2,5 kilograma marihuane, 700 grama amfetamina, 1.208 stabljika marihuane, 50 komada različitih narkotika u različitim oblicima i dva laboratorije za proizvodnju narkotika – kazao je Stefanović.

On je rekao da su "u jednom stanu u Beogradu pripadnici Policijske uprave za grad Beograd pronašli su i četiri migranta koji su tamo bili u svrhu trgovine ljudima".

Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija policijski službenici su pronašli šest pištolja, jedan revolver, jednu automatsku pušku, kao i veću količinu municije različitog kalibra. Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija pronađena je i veća suma novca – naveo je Stefanović.

Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter