Izvor:
27.11.2018 u 09:08
0

DAVAO LAŽNE PODATKE O STEČENIM PRIHODIMA: Oštetio budžet Srbije za 3 miliona dinara!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv odgovornog lica jednog privrednog preduzeća iz Aranđelovca (44), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo poreska utaja.

Kako se sumnja, on je u 2017. i 2018. godini, u nameri da potpuno izbegne plaćanje poreza, davao lažne podatke o stečenim prihodima koje su od uticaja na utvrđivanje poreskih obaveza, a koje su proistekle iz neregistrovanog proizvodnog pogona građevinskog materijala.

Na ovaj način je izbegao obračun i plaćanje poreza u iznosu od 3.294.086 dinara za koliko je, kako se sumnja, oštetio budžet Republike Srbije, saopšila je Policijska uprava Kragujevac.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter