Izvor:
12.09.2016 u 15:10
0

MONSTRUOZNO: Odvukao devojku u napuštenu kuću u Pinosavi i SILOVAO

Nišlija Milan Ljubosavljević (59), koji je uhapšen u akciji „Cunami“, sumnjiči se da je u subotu uveče silovao J. P. (25) u beogradskom naselju Pinosava.

On je napao devojku nakon što je izašla iz autobusa. Dok se kretala ka svojoj kući, napao ju je s leđa, odveo u napuštenu kuću i pod pretnjom nožem izvršio obljubu. On je u Pinosavi radio kao nadničar, te ga meštani tog naselja ne poznaju.

Kuća u kojoj je silovao nesrećnu devojku nalazi se tik uz Avalski put. Obrasla je korovom i travom i prosto je nemoguće joj prići.

Negde posle ponoći, začuo sam vrisak koji je dolazio iz pravca jedne od napuštenih kuća u ulici. Ubrzo zatim čuo sam lavež pasa i video nekoliko policijskih automobila. Ne znam ko je mogao ovako nešto da učini. Prvi put čujem da je neko uopšte boravio u napuštenoj kući – rekao je za „Blic“ jedan od komšija.

Pored Ljubosavljevića, u akciji "Cunami" koja je sprovedena na teritoriji cele Srbije u noći između subote i nedelje uhapšeno je još 67 osoba osumnjičenih za najteža krivična dela – ubistva, silovanja, dilovanje droge, krijumčarenje ljudi…

Blic
Foto:Twitter/Prijedor24com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter